Туреччина назвала дату скасування обмежень для українців

18.06.2020, 21:52
75863

Туреччина прийматиме українців без проходження ними самоізоляції та тестування. Дотримуватися потрібно буде туристам норм безпеки авіаперевізників. Це стане можливим від 1 липня.

Читайте також: До уваги відпочиваючих: Туреччина відкрила свої кордони для туристів

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій після зустрічі з послом Туреччини Ягмуром Ахметом Гюльдере, пише ТСН.

одночас, пасажирам будуть пропонувати проходити тест на коронавірус, у разі виявлення підвищеної температури під час температурного скринінгу перед посадкою.

Зокрема, від 1 липня відновити рейси до Туреччини готові авіакомпанії Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines та Windrose.

До слова, днями в Туреччині в 42 з 81 провінції запровадили “масковий режим”, який передбачає обов’язкове носіння засобу захисту у всіх громадських місцях. В країні фіксують зростання кількості хворих коронавірусом після того, як була відновлена робота кафе, ресторанів, спортзалів, парків, пляжів та музеїв, а також міжміські обмеження на поїздки.

Нагадаємо, від 15 червня Україна відновила міжнародні пасажирські авіаперевезення, які було призупинено у березні через пандемію коронавірусу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com