“Тут не можна знаходитися, я з глузду з’їду”, – Зеленський про переїзд з Банкової

19.06.2019, 21:15
29858

Президент Володимир Зеленський планує з часом перемістити Адміністрацію президента з центру Києва, а на вулиці Банковій створити художній музей. Про це повідомляє ″Українська правда″.

Читайте також: Президент Зеленський відреагував на смерть нардепа Тимчука

На запитання, чи точно буде переїзд, Зеленський відповів: ″Я дуже цього хочу. Головна для мене зараз проблема – це терміни. Тому що будувати з самого початку – це не є можливим. Тут не можна знаходитися, я з глузду з’їду″.

На зауваження, що колишній начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей казав, що треба 3 роки, щоб ″з нуля″ збудувати нову будівлю, президент відрізав: ″Я знаю. Гелетей у нас вже не працює″.

″Я не знаю, наскільки з нуля – це питання до архітекторів. Є ідея. Вже є план, вже є терміни, є конкретні будівлі″, – зазначив Зеленський.

″Одне питання, на яке я не погодився, тому зараз шукають фінансову схему – нормальну схему, не тіньову якусь – щоб не брати гроші з бюджету. Хоч на це щось там у них є, але я не хочу зовсім нічого брати. Це єдине питання, яке може перешкодити дуже швидкому переїзду″, – додав він.

″А ви побачите. Є ідея, все вже навіть намальовано. Дуже крута у нас ідея, що потім робити з Банковою″, – сказав глава держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com