“Ти сидітимеш”: ветерани “Азову” пригрозили Порошенку за розкрадання оборонки (відео)

12.08.2019, 13:47
37047

Ветерани полку “Азов” Дмитро Кухарчук, Олег Толмачов та Микита Макеєв записали спільне відеозвернення до колишнього президента України Петра Порошенка.

Читайте також: Експрезидент Порошенко прибув до ДБР на допит

Ролик опублікували у Мережі. Ветерани вимагають від нової влади покарати колишнього президента.

“Зеленський обіцяв посадити Петра Порошенка за розкрадання “Укроборонпрому”. Зараз це не зроблено. Якщо експрезидента не покарає теперішня влада, це зробимо ми”, – наголосив Кухарчук.

“Перед тобою, Петре Олексійовичу, та трійця “азовців”, котра ніколи не залишить тебе у спокої. Ми доведемо справу до кінця – і ти сидітимеш”, – пояснив Толмачов.

“Петро Олексійович, як завжди, сховався за своїми охоронцями, котрих змусив написати на мене заяву Ми пам’ятаємо кожен украдений патрон, неякісні бронежилети, котрі поставляли ваші люди, спалені вашими людьми склади з боєприпасами. Вам доведеться відповісти і за проросійський реванш, котрий стався за вашого президентства”, – наголосив Макеєв.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (2)

  • Але ж ця трійця в базі Миротворця! Чого це кожне лайно буде погрожувати Президенту?

  • Порошенко крав в армії? При тому що більше мілярду гривен на цю армію виділив власних коштів.. Докази є що крав Порошенко,щи будемо на нього вішати всіх собак?Знаю одне,Азов,це міні армія Авакова,а в ного тьорки з Порохом.До речі,коли Авакова посадять,за вбивства,корупцію,рюкзаки.і.т.д

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com