Тимошенко і Тарута знімуться у спільному ролику

17.03.2019, 17:15
16784

Після вчорашньої заяви кандидата в президенти України Сергія Тарути про рішення підтримати на президентських виборах Юлію Тимошенко, експерти почали коментувати цей крок і прогнозувати подальший розвиток подій.

Читайте також: Тарута оголосив підтримку Тимошенко та підписав з нею Меморандум

“Маючи очевидну підтримку в центрі і на заході, Тимошенко доповнила її електоратом південного сходу України, який підтримував Сергія Таруту. Будучи вихідцем зі сходу і маючи там авторитет, Тарута зробив основним елементом своєї кампанії мирний план по Донбасу, який гармонійно доповнить існуючі пропозиції Тимошенко . Їх об’єднання тільки зміцнить позиції Тимошенко Донбасом “, – пише в своєму блозі на “Кореспонденті” політолог Владислав Дзівідзінський.

Він висловив думку, як позначиться це об’єднання на технології виборчої кампанії політиків в подальшому, в тому числі на їх рекламній кампанії.

“Мова не йде про припинення кампанії Тарути. На відміну від тих учасників, які зняли свої кандидатури з президентських перегонів, Тарута продовжить виборчу кампанію і планує продовжити передвиборний тур по країні. Плануються і загальна відеореклама, і загальні бігборди”, – зазначив Дзівідзінский.

На його думку, мова не йде і про злиття політичних сил.

“На парламентські вибори партія “Основа” піде окремо від ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко”, – повідомив політолог. І додав, що в разі виграшу Тимошенко на президентських виборах, кандидатура Тарути буде розглядатися на пост прем’єра.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com