Тимошенко заявила, що Порошенко готується до фальсифікації виборів

4.02.2019, 14:10
10447

Юлія Тимошенко разом з командою “Батьківщини” вимагає від Міністерства внутрішніх справ розслідувати масовий підкуп виборців, який нібито планує президент України Петро Порошенко і його штаб.

Читайте також: Порошенко увійшов до ЦВК через чорний хід, щоб не зустрічатися з активістами

Відповідну заяву про злочини 4 лютого буде представлено міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Про це голова партії повідомила на засіданні Погоджувальної ради голів парламентських фракцій і комітетів, повідомляє прес-служба “Батьківщини”.

“Президент за всяку ціну намагається втриматися при владі. Завдяки своєму найближчому соратникові Сергію Березенку, Порошенко створює мережу підкупу і роздає по 1000 грн за голос. Це відбувається відкрито на очах у правоохоронців”, – обурилася вона.

Лідер “Батьківщини” заявила, що такої масштабної корупції не пам’ятає ні на яких виборах, навіть за часів Януковича.

Тимошенко вимагає від міністра Авакова негайно оприлюднити всі дані про нібито підкуп виборців президентом і його штабом на чолі з Березенком.

Друга заява про злочин, який “Батьківщина” подає в МВС, стосується збільшення реєстру виборців. За словами голови партії, таємно, без права кандидатів у президенти контролювати цей процес, чинна влада збільшила реєстр на мільйон осіб. І це тоді, “коли люди масово виїжджають з країни, коли смертність перевищує народжуваність майже в два рази”, обурилася Тимошенко.

“Ми вимагаємо від міністра внутрішніх справ негайно перевірити цей реєстр і попередній. І прибрати з них усіх “мертвих душ” і припинити підготовку до масштабних фальсифікацій”, – повідомила лідер “Батьківщини”.

Кандидат у президенти додала, що чинна влада ще планує зняти захист з бюлетенів, а це нібито дасть можливість надрукувати більшу кількість і “вкидати” їх на виборах.

“Країна чекає часу, коли ця влада, яка прикривається патріотичними гаслами, піде. Я закликаю всіх колег не дати їй залишитися: країна вже не витримає такого керівництва”, – підкреслила Тимошенко.

Вона звернулася до міністра внутрішніх справ і генерального прокурора з вимогою втрутитися в ситуацію і не дати можливості провести масові фальсифікації і підкуп виборців.

Після президентських виборів влада буде відповідати за порушення законів, “не буде строків давності для злочинів ні для президента, ні для його оточення”, – підсумувала Тимошенко.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com