Тимошенко звинуватила Порошенка у фальсифікації виборів

2.04.2019, 18:12
19158

Екс-прем’єр України Юлія Тимошенко звинуватила президента Петра Порошенка в фальсифікації виборів.

Читайте також: Тимошенко назвала результати екзит-полів нечесними

Про це вона заявила під час брифінгу у вівторок, 2 квітня.

“Після Революції гідності, прийшов президент, його оточення, які не планували будувати демократичну, сильну країну, з рівною конкуренцією, з рівними правилами життя для всіх, і вони знову перетворили Україну в свою тіньову бізнес-корпорацію, де гроші зароблялися на всьому, зароблялися нечесно. Демократія в цьому їм заважала і заважає. Саме тому ці вибори були знову перетворені на фарс, і можу твердо сказати, що президентом Петром Порошенко, саме що стосується його результатів, я підкреслюю, вибори були сфальшовані. Вони були не просто сфальшовані, вони були спотворені”, – заявила Тимошенко.

Вона перерахувала технології, що були застосовані президентом: реєстрація 39 кандидатів аби розпорошити голоси у першому турі, підкуп виборців за допомогою фінансів з бюджету та позабюджету, зокрема монетизація субсидій і одноразові виплати.

Вона також поскаржилася на реєстрацію однофамільця – Юрія Тимошенка – який забрав частину голосів. “Останнє, в день виборів, сотні дільниць, де була 100% явка виборців з високими результатами голосування за президента, також виявлені підтвердження, що з інших стопок, які віддали свої голоси за інших кандидатів, просто перекладалися сотні бюлетенів, які були пораховані за чинного президента”, – додала екс-прем’єр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com