Тищенко “натравив” на журналіста Ткача поліцію після розслідування про бізнес нардепа в Ужгороді – відео

16.03.2024, 21:03
155845

Журналіст-розслідувач Михайло Ткач повідомив, що у ніч проти 16 березня, близько 2:40, до його готельного номера в Ужгороді навідався наряд поліції через заяву народного депутата Миколи Тищенка про нібито переслідування.

Читайте також: “Ужгородський напрямок”: нардеп Тищенко побудував на Закарпатті бізнес-імперію під час війни — ЗМІ

Про це журналіст розповів у Facebook.

Інцидент стався після того, як журналісти УП опублікували розслідування про бізнес Миколи Тищенка в Ужгороді. За їхніми даними, Тищенко та пов’язані з ним люди могли обзавестися у місті апартаментами, салоном краси, похоронним бізнесом і п’ятизірковим парк-готелем.

“Тищенко Микола, народний депутат, дав повідомлення, що протягом двох днів його переслідує автомобіль мітсубісі лансер чорного кольору. Ми прийшли, щоб встановити людей, які користуються цим автомобілем. Ну, і спитати взагалі переслідували, не переслідували”, – пояснили причину візиту поліцейські.

За словами Ткача, декілька екіпажів поліції та цивільні авто почали вишиковуватись довкола готеля, де зупинилась знімальна група УП.

“Народний депутат Микола Тищенко, якого в Ужгороді супроводжують два охоронця, вважає, що знімати його можна лише після попередження про зйомку.  А те що можна і навіть потрібно декларувати всі свої ужгородські бізнеси депутат забуває. Те що деякі народні депутати замість війни займаються бізнесом – це куди більш реальна загроза для країни ніж здається. Словом, якщо ви в Ужгороді викликаєте поліцію – кажіть що ви Микола Тищенко і приїдуть всі вільні у місті екіпажі. Незалежно від години”, – прокоментував Михайло Ткач.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com