Тищенко запропонував “слугам” відсвяткувати Новий рік в елітному ресторані: ціни вражають, – ЗМІ

14.12.2021, 20:33
107236

Микола Тищенко запропонував однопартійцям відсвяткувати Новий рік в елітному ресторані Harvest під Києвом. Ціни у закладі вражають: пляшка найдешевшого шампанського коштує 2 650 гривень.

Читайте також: У Києві охорона “Епіцентру” силою роздягла 67-річну жінку: у постраждалої стався інфаркт

Журналісти про пропозицію Тищенка “слугам народу” дізналися, помітивши його повідомлення в месенджері. Переписувався парламентар у залі Верховної Ради.

Пропозиція Тищенка “слугам” щодо Нового року

Скандальний депутат запропонував однопартійцям відсвяткувати Новий рік в елітному ресторані Harvest у селищі Козин, що неподалік Києва.

Меню ресторану

Відповідно до меню закладу, ціни там також елітні. Наприклад, за пляшку найдешевшого шампанського потрібно викласти 2 650 гривень, гарячі закуски коштують від 220 до 990 гривень.

Гостях ресторану пропонують бургер з мармурової яловичини з трюфелем за 790 гривень та камчатський краб за 450 гривень (ціни за 100 грамів). Стейк “Рібай Австралія у золоті” ще дорожчий – 1 690 гривень (за 100 грамів).

Що відомо про Harvest

Заклад належить до сім’ї ресторанів TARANTINO family. Інші ресторани групи: “Муракамі”, “Хачапурі і вино”, “Маяк”, Havana, “Руккола”, “Одесса-мама”, Fabius. Їхнім власником є Дмитро Федотенков.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com