Тищенко заявив, що Леросу потрібно виділити охорону після скандалу з плівками

7.10.2020, 16:50
86059

Заступник фракції “Слуга народу” Микола Тищенко попросив Службу безпеки виділити виключеному з фракції Гео Леросу охорону після оприлюднення ним другої серії компрометуючих записів розмов нардепа із екс-депутатом Київміськради Денисом Комарницьким.

Читайте також: “Єрмак – агент ГРУ”: Лерос оприлюднив другий випуск розмов Колі “Оболонського” та Комарницького

Плівки він назвав інструментом впливу на нього і спробою перешкодити представникам команди Зеленського отримати перемогу на виборах у столиці. Такими коментарями нардеп поділився з виданням “Страна” і PavlovskyNEWS.

“Як і попередні плівки, друга серія є фейком. Це інструмент впливу на мене як на главу Київської організації партії “Слуга народу”. Спроба перешкодити команді президента перемогти на місцевих виборах в Києві”, – заявив Тищенко.

Нардеп висловив переконання, що Лероса використовують, ймовірно ті, “хто привів його в політику”. Тому він попросив СБУ дати йому охорону.

“У мене немає ні краплі симпатії до цього корупціонера на муралах. Але, як гуманна людина, я звернувся до Голови служби безпеки України Івана Баканова з проханням забезпечити нардепа Лероса державною охороною, щоб він почувався в безпеці”, – повідомив Тищенко.

На його думку, захист Леросу знадобиться в разі “виникнення у нього чергової геніальної ідеї підпалити власний автомобіль або ще щось зробити заради піару”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com