“Тисяча від Зеленського”: у Мінцифрі розповіли подробиці про віртуальні карти в “Дії”

29.11.2021, 19:32
106075

Українці отримають безкоштовно віртуальні карти в додатку “Дія”, на які виплатять 1 тисячу гривень після повного курсу вакцинації від COVID-19. Платити за обслуговування даної карти теж не доведеться.

Читайте також: В Україні майже 3,43 млн випадків COVID-19, за добу – 5 804

Про це розповіли в прес-службі Міністерства цифрової трансформації в коментарі Українській правді.

“Громадяни в мобільному додатку “Дія” проходять коротку верифікацію, що дозволяє отримати гроші на спеціальні банківські картки. Мінекономіки нараховує гроші на спеціальні карткові рахунки громадян – по 1 тисячі гривень. Громадяни розраховуються грошима на підприємствах, що відповідають певним МСС-кодам (класифікаторам виду діяльності, – ред.). Віртуальні карти – безкоштовні, ніяких комісій за обслуговування не буде”, – йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що в рамках програми виплата готівки не передбачена. Програма створена для цільової підтримки сфер, які зіткнулися з різким скорочення кількості клієнтів через карантин.

У Мінцифрі запевнили, що операції з віртуальними картками безпечні й будуть здійснюватися через банки-партнери з надійними системами захисту платежів.

У Мінцифрі запевнили, що операції з віртуальними картками безпечні й будуть здійснюватися через банки-партнери з надійними системами захисту платежів.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com