Тютюнова фабрика закрила виробництво в Україні через поправку Дубінського

18.10.2019, 16:29
47685

Тютюнова фабрика ″В.А.Т.-Прилуки″, яка входить у міжнародну групу компаній British American Tobacco, з 11 жовтня закрила виробництво. Про це йдеться у листі фінансового директора компанії Тараса Павлуся на ім’я в. о. начальника Офісу великих платників податків ГФС Оксани Нечепорук, який є у розпорядженні The Page.

Читайте також: Олександр Дубінський носить годинник за пів мільйона

У зв’язку з припиненням виробництва ″В.А.Т.-Прилуки″ просить відкликати 25 млн акцизних марок і повернути 505 млн грн, сплачених за них.

Раніше найбільші тютюнові компанії пригрозили тим, що підуть з України через законопроєкт №1049. Документ повністю перерозподіляє фінансові потоки в тютюновій галузі. Згідно поправки нардепа від ″Слуги народу″ Олександра Дубінського, компанії-виробники повинні будуть продавати сигарети оптовим компаніям за ціною, що не перевищує 80% від максимальної роздрібної ціни.

На Прилуцькій тютюновій фабриці виробляли більше 10 марок сигарет, серед яких Kent, Rothmans, Pall Mall, Vogue, Dunhill, Lucky Strike, Capri і ″Прилуки″. Продукція компанії експортується в Білорусь, Вірменію, Грузію, Молдову, Азербайджан, Болгарію, Казахстан та мережі Duty Free найбільших аеропортів світу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com