У автосалоні РФ модель LADA продають за ціною топверсії Toyota Camry в Україні

16.08.2022, 19:32
125778

Автомобіль LADA Vesta SW у одному з автосалонів столиці країни-агресорки продається за ціною Toyota Camry найвищої комплектації в Україні.

Читайте також: Зеленський відповів, коли українських чоловіків випускатимуть за кордон

Зазначимо, що причиною подібного є гострий дефіцит машин та комплектувальних до них у РФ через санкції, які були накладені США та ЄС унаслідок повномасштабного вторгнення до України.

Наприклад, топверсія, якщо її так можна назвати, російського універсала з автоматичною трансмісією LADA Vesta SW один з московських автосалонів продає за 2 399 000 російських рублів. В перерахунку на долари, якщо користуватись офіційним обмінним курсом, це становить 39 000 доларів, передає Auto24.

Цікаво, що за аналогічні гроші в Україні (1,5 млн грн) можна придбати нову Toyota Camry в топовому виконанні.

Якщо в Росії за ці гроші хтось захоче Toyota Camry, то є можливість купити лише вживану – 3-5-річну. Знайти нову в автосалоні можна, але дилери хочуть за неї 3,7-3,8 мільйони рублів. В перерахунку на долари це буде $62 000.

“Спрощену” LADA Granta Classic без подушок безпеки та можливості виїжджати за кордон дилери пропонують за ціною від 773 тисячі рублів, або 12,5 тисячs доларів США.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com