У Бельгії блакитним килимом з дзвіночків розцвів відомий “Синій ліс”(фото)

18.04.2019, 19:27
21477

Кожного року в середині квітня ліс Халлербос у Бельгії, який також називають “Синім лісом”, приваблює тисячі туристів  завдяки величезному  квітковому килиму з дзвіночків. Про це повідомляє УНІАН.

Читайте також: В “Асканії-Новій” розцвіли підсніжники (фото)

Сині дикі гіацинти (Wild bluebells) саме у другій половині квітня розцвітають на повну. Період цвітіння, залежить від погоди і триває близько двох тижнів. Досвідченні мандрівники радять обирати для прогулянок ранок чи вечір перед заходом сонця – тоді й пейзажі найкращі, й квіткові аромати найбільш насичені.

Але якщо ви потрапите у цей край в іншу пору року – завітайту в буковий заповідний ліс Хеллербос, який є доволі популярним містом серед туристів та місцевих, адже виглядає він неймовірно і є доволі затишним завжди.

Ліс Халлербос розташований приблизно за 5 кілометрах на південь від центру бельгійського міста Халле (Halle) у провінції Фландрія, яке не слід плутати з однойменним містом у Німеччині. Цю відстань легко можна подалати пішки  або ж за півгодини проїхати на велосипеді – веломаршрут становить близько 7 кілометрів. До ″синього лісу″ можна доїхати на авто з центру міста за 15 хвилин дорогою N28 – близько 9 кілометрів. Або ж скористатися громадським транспортом – близько 10-15 хвилин від центру автобусом номер 114 до станції Halle Vlasmarkt, а звідти близько 500 метрів пішки до лісу.

До слова, місто Халле розташоване всього у 16 кілометрах від столиці Бельгії – Брюсселю.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com