У Берліні почали облаву міжнародної мафії, яка займалася контрабандою зброї

24.01.2019, 11:36
8798

Сьогодні німецька поліція разом із спеціальними підрозділами о 6 годині ранку почала облаву однієї з найбільших мафії Берліна, яка займається незаконним розповсюдженням зброї.

Читайте також: ФСБ вилучила партію цукерок Roshen, яку незаконно везли в Росію

Німецький спецназ (SEK) обшукує сьогодні, 24 січня, 30 об’єктів у місті Берлін та Бранденбург з метою викриття міжнародного кримінального угрупування, яке займається контрабандою зброї зі Словаччини та Чехії.

Речник поліції повідомляє, що операція стартувала о 6 годині ранку. Пошуки розпочалися в одній із кальянних в західній частині Берліна. Поліція вже має ордери на арешт 10 злочинців. В органах переконані, що мафія володіє близько 700 одиницями нелегальної зброї, яку було контрабандою привезено до Берліна та околишніх міст. Зокрема ідеться про малокаліберні пістолети, які перебудовують на 9-каліберні. Банда вважається дуже небезпечною, тому були задіяні всі спецпідрозділи столиці.

Повідомлення про даний клан почали надходити до поліції близько півтора роки тому. Спецслужби ФРН почати активну протидію злочинним організаціям. Дуже інтенсивно проходить робота у Берліні, Бремені, Нижній Саксонії та землі Північний Рейн-Вестфалія, де існує найбільша концентрація кримінальних кланів у Німеччині.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com