У Берліні запропонували нову стратегію для Донбасу

28.04.2019, 21:16
22893

Депутати Вільної демократичної партії Німеччини (ВДП) прийняли документ, у якому містяться пропозиції щодо нової стратегії для Донбасу. Стратегію під назвою “Мир в Україні потребує нового імпульсу” незабаром внесуть у Бундестаг на обговорення. Про це повідомляє “Кореспондент”.

Читайте також: Путін вважає, що жителі Донбасу отримуватимуть пенсію і в Росії, і в Україні

ВДП запропонує парламенту Німеччини розробити додатковий план дій, що стосуються мінських угод, із обов’язковими термінами виконання їхніх пунктів і “конкретними наслідками в разі їхнього недотримання”.

“І Росія, й Україна повинні виконати зобов’язання, прийняті в рамках мінських угод”, — вважають депутати.

Документ складається з 12 пунктів. Зокрема, він пропонує розширити місію сприяння Україні. Для цього, на думку депутатів, до України необхідно спрямувати додатковий контингент цивільної поліції ООН, який “виконує суверенні завдання у співпраці з українськими органами безпеки”.

Крім цього, партія пропонує Бундестагу розробити мирний план, у якому містяться пропозиції щодо розпуску урядів самопроголошених “Донецької і Луганської народних республік”. На думку депутатів, управління регіонами потрібно передати цивільній перехідній адміністрації під керівництвом ООН.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com