У Білорусі МНСівцям виділили зброю і перевіряють укриття

17.10.2022, 09:33
129288

У Білорусі частині співробітників МНС виділили зброю, щоб “захищати вітчизну” в разі бойових дій.

Читайте також: Зеленський назвав найбільш гарячі точки на фронті та запевнив, що в окупантів немає жодних шансів на перемогу

Про це заявив так званий “глава МНС” Білорусі Вадим Синявський в інтерв’ю телеканалу ОНТ.

“Усе те озброєння, яке було заплановано, отримано в Міністерстві оборони та розміщено в наших кімнатах для зберігання зброї… Здійснено розрахунок, навчання особового складу… У разі необхідності брати активну участь у тих чи інших питаннях, пов’язаних із захистом своєї вітчизни, ці розрахунки доведено до міністерства внутрішніх справ та до начальників УВС на регіональному рівні, а також до збройних сил – у разі потреби, також формуватимуться розрахунки для участі у відповідних діях”, – сказав Синявський.

Також він повідомив, що в Білорусі є понад 5000 різних закритих споруд, які можна використовувати для укриття населення в разі ракетних ударів. Наразі проводиться перевірка оповіщення населення про можливі загрози.

“І друга історія – евакуація в разі вже безпосереднього виникнення надзвичайної ситуації. Тренуємо наші сили, засоби, щоб оперативно можна було організувати за необхідності цю евакуацію”, – підсумував поплічник Лукашенка.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com