У Білорусі на аеродромі трапилась “бавовна”

11.08.2022, 11:01
125473

У Білорусі намагаються з’ясувати причину “бавовни” на аеродромі.

Читайте також: Вибухи в Криму: у Новофедорівці ввели режим надзвичайної ситуації

Про це пише «Беларускі Гаюн».

Мовляв, раніше МО РБ повідомило про проведення навчань військ ППО та ВПС із бойовою стріляниною, чи пов’язані вони зі спалахами в районі Зябрівки — невідомо

Повідомлялося, що в період з 9 по 25 серпня 2022 р. пройде оперативно-тактичне навчання з ВПС та військами ППО з бойовою стріляниною.

Навчання, за даними МО РБ, проходять у два етапи: з 9 по 11 серпня – у районах проведення навчання на території РБ та з 22 по 25 серпня – у межах території та повітряного простору полігону «Ашулук».

Можливо, ці навчання мають пройти в зонах обмеження польотів: південь Білорусі, а також дві додаткові зони, які розташовані у північно-східній частині Бобруйська (Могилівська область) та у південно-східній частині Полоцька (Вітебська область).

«За цією логікою Зябрівка якраз підходить, але при цьому МО РБ не повідомило ні точних локацій проведення цих навчань на території РБ, ні в який час доби вони плануються», — йдеться у повідомленні.

Таким чином, на цей час точно невідомо, чи пов’язані спалахи в районі аеродрому «Зябрівка» з цими навчаннями чи ні.

Водночас радник міністра оборони Олексій Копитько намагається запевнити громадськість, що будь-які “бавовни” відбуваються саме в рамках раніше анонсованих навчань.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com