У Білорусі назвали формування дивізії в Польщі “агресивним кроком”

10.01.2023, 17:32
133919

Державний секретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович назвав плани Польщі щодо розгортання нової дивізії біля кордонів РБ “агресивним кроком”.

Читайте також: Росія створила в Україні найбільше у світі мінне поле — Шмигаль

Про це повідомляє білоруське державне агентство БЕЛТА.

Держсекретар Радбезу Білорусі переконаний, що, мовляв, Польща і балтійські держави “націлені на мілітаризацію і збільшення військової складової” не оборонного, а наступального характеру. За його словами, це можна розцінювати лише як заявку “на якусь агресію”.

“Як це можна прокоментувати? Окрім як агресивну політику та недобросусідську налаштованість з боку Польщі стосовно не лише Білорусі, а й Союзної держави та й ОДКБ загалом, це розцінювати не можна”, – сказав чиновник Лукашенка.

Він також повторив традиційне пропагандистське твердження, що буцімто угруповання військ РФ та Білорусі розгортають для “стратегічного стримування”.

“Нещодавнє рішення президентів Білорусі та Росії про розгортання на території Білорусі регіонального угруповання військ свідчить про те, що ми робимо кроки насамперед для стратегічного стримування, охолодження голів деяких західних політиків”, – додав держсекретар Ради безпеки Білорусі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com