У Білорусі стартували нові масштабні навчання: деталі

14.06.2022, 19:00
121937

Білорусь має намір проводити військові навчання від 14 до 16 червня. У них візьмуть участь органи військового управління, військові частини та організації тилового забезпечення. Керуватиме ними заступник міністра оборони з тилу – начальник тилу ЗС Білорусі генерал-майора Андрій Бурдик.

Читайте також: У Вінницькій області на дорозі зіткунлися автобус і легковик: автівка перетворилася на груду металу, є загиблі

Про це повідомляє Міноборони Білорусі.

Під час  командно-штабних навчань білоруські військові мають намір вдосконалити злагодженість органів військового управління тилового забезпечення в управлінні підлеглими силами та засобами під час виконання завдань тилового забезпечення.

Також вони хочуть підвищити рівень навченості органів військового управління, військових частин та організацій тилу з питань забезпечення сталого функціонування системи тилового забезпечення, підвищити живучості підрозділів та об’єктів тилу.

Крім того, армійці Білорусі будуть відпрацьовувати практичні навички особового складу військових частин та підрозділів тилового забезпечення у виконанні завдань “відповідно до призначення в умовах динамічно мінливої ​​обстановки”.

“Проведення заходів спрямоване на якісну підготовку підрозділів та організацій тилового забезпечення до виконання завдань з призначення в сучасних умовах обстановки, яка складається”, – повідомили у Міноборони Білорусі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com