У Бойка заявили, що Порошенко “забрав” його голоси

1.04.2019, 13:15
18995

У виборчому штабі Юрія Бойка заявили про недовіру до проведених екзит-полів. Штаб проводив паралельний підрахунок голосів, заявив депутат від Опозиційної платформи “За життя” Нестор Шуфрич.

Читайте також: Мільярди готівки, нерухомість, коштовності: дохід Порошенка збільшився майже у 100 разів

“У нас є результати обробки майже 100% паралельного підрахунку голосів. Вже сьогодні ми можемо говорити, що результати екзит-полів були не зовсім точними: результати Юрія Бойка занижені на 20%, а результати Петра Порошенка завищені на 20%. У Юрія Бойка 11,5% голосів, а не 9,7%, як показували в середньому результати всіх екзит-полів”, – сказав він.

За словами Шуфрича, за вихід у другий тур виборів чинний президент повинен бути вдячним Олександру Вілкулу: “Ми проаналізували роботу штабу наших “донецьких друзів”: у 2014-му році на президентських виборах їхній кандидат набрав 3,5%. У виборчій кампанії цього року вони наростили піввідсотка. Саме тому якщо Петро Порошенко і братиме участь у другому турі, то виключно завдяки 4% Вілкула”.

Якби Вілкул підтримав Бойка, то саме лідер “За життя” опинився б у другому турі президентських виборів, переконані у штабі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com