У Борисполі затримали священика-москвофіла з недійсним українським паспортом та кількома громадянствами

13.02.2019, 23:52
11861

У Борисполі затримали відомого єпископа-москвофіла Російської православної церкви в Україні Гедеона.

Читайте також: Священик УПЦ МП заблокував церкву через перехід до ПЦУ

Проросійський єпископ Гедеон прилетів рейсом із Франкфурта до України. Під час перевірки прикордонники з’ясували, що чоловік є громадянином кількох країн, а його внутрішній український паспорт є недійсним. Виявилося, що затриманий порушник є відвертим пропагандистом “русского міра”. Зараз із ним продовжують працювати представники різних силових відомств, ідеться у сюжеті ТСН.

Супутник Гедеона повідомив, що паспорт вилучили під час проходження прикордонного контролю після повернення з відрядження до Німеччини. З його слів, паспорт у базі правоохоронців рахується, як загублений. Сам єпископ говорить, що він перебуває в аеропорту і йому не дозволяють вийти із зони прильоту.

“Мене не пустили, мотивуючи тим, що громадянство скасоване, хоча 15 днів тому я вилітав – ніяких проблем не було. Ні рішень судів не було, ні рішень президента не було – просто мотивуючи тим, що паспорт мій начебто був загублений, але заяв я не подавав. Просто отак релігійний і політичний тиск і свавілля, яке сьогодні відбувається в Україні”, – обурюється любитель “русского міра”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com