У Бразилії 53-річна бабуся народила власну внучку

28.08.2021, 11:00
99690

Розіклея де Абреу Карлсен, якій виповнилося вже 53 роки, прийняла рішення народити свою ж власну внучку після того, як її дочки сказали, що вона може померти під час вагітності. Жінка з Флоріанополіса, що знаходиться в Бразилії, думала не довго. Після того, як її дочки Інгрід лікарі взагалі заборонили вагітніти, вчителька вважала, що зможе їй допомогти.

Про це повідомляє The Sun.

У 2014 році Інгрід зіткнулася з досить серйозним захворюванням. Молода дівчина перенесла тромбоз глибоких вен, а також тромбоемболії легеневої артерії. Лікарі дуже переживали, адже під час виношування дитини ризик утворення тромбів набагато вище і це могло б стати причиною летального результату. В результаті дитини зачали за допомогою ЕКЗ, а Розіклея погодилася бути сурогатною матір’ю для молодої пари.

Дівчинка на ім’я Марія Клара народилася повністю доношеною на 37 тижні вагітності. Пологи проходили в приватному пологовому будинку. Зростання новонародженої досяг 48 см, а вага 3,3 кг. На пологах були присутні безпосередньо сама Інгрід і її чоловік Фабіано Чавес, батько малятка.

Сім’я з самого початку не мала достатньої кількості грошей, щоб скористатися такою послугою, як ЕКО. Вони продавали маски для обличчя, посуд, а також заручилися підтримкою краудфандінговой компанії, щоб назбирати необхідну суму – майже 7 тисяч доларів.

Варто зазначити, що подібна можливість обговорювалася Розіклеей і Інгрід ще до того, як дівчині був поставлений остаточний діагноз. З самого початку 53-річна жінка була згодна народити дитину власної дочки, якби така необхідність виникла.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com