У Чечні заявили, що Кадиров у Маріуполі – з генеральськими погонами від Путіна

29.03.2022, 08:01
115972

Президент Росії Володимир Путін присвоїв голові Чечні Рамзану Кадирову військове звання генерал-лейтенант. Російські ЗМІ повідомляють, що Кадиров – в обложеному російськими окупантами Маріуполі.

Читайте також: У Запорізькій області у захоплених Пологах окупанти закатували сімох людей

Джерело: голова парламенту ЧР Магомед Даудов та міністр з національної політики, зовнішніх зв’язків, друку та інформації Чечні Ахмед Дудаєв, на яких посилається російське видання “РБК”

Деталі: Привітання з нагоди присвоєння звання Кадирову Даудов написав у соцмережі, заявивши, що “внесок глави Чечні у перемогу над міжнародним тероризмом у Чеченській Республіці, і збереження цілісності Росії неможливо переоцінити”.

У Telegram Кадирова в понеділок було опубліковано чергове відео нібито з Маріуполя.

“РБК” пише, що в уряді Чечні їм підтвердили, що Кадиров знаходиться в Маріуполі, де, мовляв, наближається “основна розв’язка”.

Глава уряду Чечні заявив, що “найближчими днями місто буде взято та очищено від націоналістів та нацистів”. І Кадиров, за твердженням Даудова, “приїхав до Маріуполя, щоб поспілкуватися, підняти бойовий дух, додатково технічно оснастити, скоригувати та доопрацювати стратегію подальших дій на найближчі пару днів”.

Нагадаємо: З перших днів повномасштабної війни російські окупанти авіанальотами рівняють Маріуполь із землею. Ворог не залишає спроб заволодіти містом, але одержує люту відсіч українських Сил опору.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com