У Чехії оштрафували ресторан, який забороняв дітям до 18 років його відвідувати

1.09.2019, 21:49
39959

Ресторан Стодола, розташований у Празі, був оштрафований на 50 тис. крон за заборону на відвідування головної будівлі для осіб віком до 18 років, повідомляє iDnes.

Читайте також: У Чехії трагічно загинув український заробітчанин

Співробітника чеського управління торгівлі не допустили в ресторан із дитиною, посилаючись на заборону – на дверях закладу було вивішено оголошення “Молодший 18 років? На ігровий майданчик”. Також там вказувалося, що ресторан приймає тільки готівку.

Власник ресторану пояснив таку табличку ризиком великих штрафів за продаж тютюну та алкоголю неповнолітнім. Ресторан належить до американського клубу курців, а тому всередині було дозволено куріння. ″Ми хочемо бути пабом для дорослих і переконані, що те, що ми робимо, дозволено законом″, – переконують у ресторані.

Втім такі аргументи не переконали чеську інспекцію з питань торгівлі. У разі несплати штрафу закладу загрожує конфіскація обладнання.

У Чехії існує ряд закладів, де заборонений доступ дітям. Як правило, це заклади преміум-сегмента. Відтак покарання ресторану Стодола може стати прецедентом і для них.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com