У Черкасах чоловік “довів” медика “швидкої” до гіпертонічного кризу

16.01.2020, 16:50
60012

Пацієнт звинуватив фельдшера “швидкої допомоги” в тому, що той нібито п’яний, і викликав поліцію. В результаті звинувачення не підтвердилися, а медика госпіталізували з гіпертонічним кризом. Про це в четвер, 16 січня, повідомляє місцеве видання ″Про все″.

Читайте також: На прибирання міфічного снігу У Черкасах витратили мільйони з бюджету(відео)

Зазначається, що інцидент стався напередодні. Почалося все з того, що диспетчер Черкаської станції швидкої медичної допомоги прийняла виклик від 33-річного чоловіка про те, що у нього ”болі в ділянці нирок”.

Чоловік розповів, що у нього тиждень тому була травма спини, і його стан погіршився після того, як він випив пива. Медпрацівник поставив попередній діагноз ”ниркова колька” і хотів оглянути пацієнта. На це чоловік почав грубити фахівцеві швидкої, стверджуючи, що той нібито перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він відмовився від огляду і тут же викликав поліцію.

Після прибуття співробітників поліції фельдшер наполіг на негайному проведенні огляду на стан алкогольного сп’яніння в обласному наркодиспансері, щоб уберегтися від наклепу і зняти з себе всі підозри. Більше того, він розповів, що має алергію на алкоголь. Пройшовши процедуру в наркодиспансері, фельдшер отримав довідку про відсутність ознак алкогольного сп’яніння.

Тим часом, через стрес у медпрацівника розвинувся гіпертонічний криз, і він був госпіталізований.

Також наголошується, що це вибило з робочого процесу бригаду “швидкої” на весь робочий день.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com