У Черкасах правоохоронці жорстоко відлупцювали чоловіка на кладовищі

13.09.2019, 21:49
41929

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Києві повідомили про підозру двом оперуповноваженим Черкаського відділу поліції в перевищенні повноважень. Про це повідомляє пресслужба ДБР у п’ятницю, 13 вересня.

Читайте також: У Черкасах в школі розпилили газову суміш: госпіталізовано 20 учнів

За попередньою інформацією, правоохоронці затримали одного з місцевих жителів, відвезли його в наручниках на кладовищі і побили.

Тепер їм повідомлено про підозру, до суду готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення від посад.

Поліцейських звинувачують у перевищенні влади або службових повноважень, тобто “умисному скоєнні працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих їй прав чи повноважень, якщо вони супроводжувалися насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї або спеціальних засобів, вчинене групою осіб” (ч. 2 ст. 365 КК України).

Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com