У Черкаській області чоловік зґвалтував 15-річну дівчину, яка вийшла з подругами до ялинки

5.01.2022, 12:02
108711

У Черкаській області 32-річний чоловік заманив в авто і зґвалтував 15-річну дівчину. Надзвичайна подія сталася на Новий рік.

Читайте також: На Київщині батьки звинувачують лікарів у смерті 8-річної доньки на Новий рік (відео)

Сьогодні, 4 січня, зловмиснику обрали запобіжний захід.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП у Черкаській області.

“Зловмиснику оголошено про підозру за частиною 3 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років“, – розповіли в поліції.

За даними правоохоронців, чоловік заманив 15-річну дівчинку до авто й поглумився над нею.

“Сталося це в новорічну ніч в одному із сіл Золотоніського району. Троє неповнолітніх подруг вийшли до ялинки в центр села, де зустріли місцевого жителя. Чоловік заманив у свою машину одну із дівчат, обіцяв покатати, натомість вивіз за село і зґвалтував. 15-річна дівчина розповіла все батькам, які негайно повідомили про ситуацію до поліції”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що “криміналісти, слідчі, оперативники, поліцейські батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області та працівники Золотоніського районного відділу поліції вжили всіх заходів для затримання 32-річного чоловіка у процесуальному порядку відповідно статті 208 КПК”.

“Під час невідкладного обшуку за місцем проживання та в автомобілі підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили чоловічий одяг зі слідами бурого кольору, мікронакладення заднього сидіння із залишками волосся та слідами бурого кольору, можливо крові, й інші речові докази”, – повідомили в поліції.

Досудове розслідування наразі триває.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com