У Черкаській області спалили 12 автобусів (фото)

24.08.2020, 13:22
82232

У Золотоніському автопарку Черкаської області в ніч на 24 серпня згорів з десяток автобусів.

Читайте також: “Євробляхерів” можуть звільнити від акцизного збору: деталі

Як передає Еспресо, про це повідомив депутат облради Олександр Лошков у Facebook.

24 серпня близько першої години двадцять хвилин ночі на пульт зв’язку служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території АТП у місті Золотоноша. Загорання автобуса ВАЗ на підприємстві помітив охоронець, який повідомив про пожежу за номером “101”.

Пожежа швидко набирала обертів та розповсюдилася на 12 припаркованих сусідніх автобусів. До приїзду рятувальників охоронцю вдалося один автобус відігнати. На місце пожежі прибув пожежний караул восьмої рятувальної пожежної частини у складі двох розрахунків. Боротьба з вогнем тривала годину. Пожежним від вогню вдалося врятувати чотири автобуси ВАЗ.

Вогонь знищив 12 автобусів та пошкодив один автобус Богдан. Ймовірною причиною пожежі, став підпал, говорять рятувальники.

Речниця ГУНП у Черкаській області Зоя Вовк розповіла, що наразі на місці пожежі працює слідчо-оперативна група. Відкрили кримінальне провадження ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України — умисне знищення або пошкодження майна.

“Якими ж треба бути покидьками, щоб спалити автобуси Золотоніського автопарку, які повинні були сьогодні, в День Незалежності України, виїхати в села району і по місту”, – пише депутат.

На його думку – “це злочинні методи конкурентів. Дев’яності відпочивають. Найгірше, що водії залишилися без роботи”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com