У Чернігові прощаються з нардепом Поляковим (фото)

11.10.2021, 15:48
102710

У Чернігові сьогодні прощаються із народним депутатом Антоном Поляковим (група “За майбутнє”), який раптово помер в ніч на 8 жовтня у Києві.

Читайте також: ЗМІ дізналися, де і коли поховають Полякова

Як передає кореспондент УНІАН, офіційна церемонія прощання, що тривала майже дві години, пройшла в холі філармонійного центру фестивалів і концертних програм. Вона проходила з дотриманням карантинних обмежень – в приміщенні не допускали масового скупчення людей.

Поховають народного депутата на місцевому кладовищі «Яцево» / фото УНІАН

Попрощатися з Поляковим прийшли його рідні та близькі, а також прибули його колеги, зокрема, екс-спікер ВР Дмитро Разумков і депутати з парламентської групи “Партія “За майбутнє”.

Співголова цієї групи Тарас Батенко прокоментував журналістам ситуацію із некоректними висловлюваннями, які дозволила собі депутатка від “Слуги народу” Галина Третьякова про смерть Полякова. Зокрема, нардеп розповів про ініціювання відкликання її з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

поховання Полякова

Провести в останню путь прийшли чернігівці, які знали Полякова, чи яким він допомагав. У приватних розмовах більшість з них не вірить, що депутат вживав наркотики і це стало причиною його смерті.

“Так, він міг інколи випити, але ніколи не вживав наркотичних засобів та виступав проти куріння цигарок”, – зазначив один із близьких знайомих померлого.

Відспівування Полякова проходить у Спасо-Преображенському соборі. Поховають народного депутата на місцевому кладовищі “Яцево”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com