У Чернівцях госпіталізували 5 осіб, які контактували з померлою жінкою

18.03.2020, 13:09
66804

У Чернівецькій області встановили 5 осіб, які контактували з померлою жінкою, у якої було виявлено коронавірус, вони госпіталізовані. Про це заявила заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Наталія Гусак, передає РБК-Україна.

Читайте також: В Україні зафіксовано ще один випадок зараження коронавірусом

За її словами, всі 5 осіб, що контактували з інфікованою жінкою, мають ознаки вірусного захворювання.

“По жінці, яка має летальний випадок встановлено 5 контактних осіб, що мають у тому числі ознаки вірусного захворювання. Вони госпіталізовані”, – повідомила Гусак.

Також вона зазначила, що в Чернівецькій області зафіксовано випадки захворювання коронавірусом в легкій формі у чоловіка, який переніс його дому і не звертався до лікарів.

“Також ми маємо ситуацію, коли людина перенесла це захворювання в легкій формі будинку і він не звертався до лікарів. І вже встановлено перше звернення щодо цієї ситуації від дружини”, – зазначила заступник голови Чернівецької ОДА.

Нагадаємо, ввечері 16 березня, в інфекційному відділенні Чернівецької обласної клінічної лікарні померла жінка, яка перебувала там через підозру на коронавірус. Жінка була молодою, та мала декілька хронічних хвороб і лікувалася протягом тривалого часу. Однак, її здоров’я не витримало, і вона померла від нефрологічного ускладнення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com