У Чернівцях затримали угрупування, що спеціалізувалось на виготовленні наркотиків

16.02.2019, 15:12
12338

СБУ затримала групу чоловіків у Чернівцях, які виготовляли та розповсюджували наркотики.

Читайте також: СБУ викрила рекордну партію нелегального бурштину (фото)

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури викрили у Чернівецькій області діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні та збуті великих партій наркотиків.

Оперативники спецслужби встановили, що п’ятеро чернівчан організували пересувну лабораторію з виготовлення амфетаміну. Для конспірації наркоділки винаймали різні мікроавтобуси та постійно змінювали місце “роботи”. В орендованому транспорті вони “монтували” обладнання для виготовлення психотропів. Наркотики зловмисники реалізовували через розгалужену мережу дилерів.
За інформацією спецслужби середньомісячний обсяг “виробництва” становив приблизно п’ять кілограмів амфетаміну. 

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України правоохоронці затримали організатора нарколабораторії в одному з райцентрів Чернівецької області.
Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили за місцями проживання та тимчасового перебування ділків близько семи літрів амфетаміну в рідкому вигляді та обладнання для виготовлення наркотиків. Вартість вилученого наркотику на “чорному ринку” становить майже півмільйона гривень. Тривають слідчі дії, повідомляє прес-служба СБУ на сторінці у Facebook.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com