У ДБР вручили підозру волинському прикордоннику, який напав на журналістку

8.08.2019, 19:52
36548

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру в умисному тілесному ушкодженні заступнику начальника відділу митного оформлення одного з постів Волинської митниці ДФС через напад на журналістку. Про це повідомила прес-служба ДБР у четвер, 8 серпня.

Читайте також: Нардепів восьмого скликання викликають в ДБР через Гройсмана

″Правоохоронець, перебуваючи на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі, вступив в конфлікт з журналісткою місцевої телерадіокомпанії. Чиновник митниці із застосуванням сили відібрав у журналістки мобільний телефон, завдавши потерпілій легкі тілесні ушкодження″, – сказано в повідомленні.

Напад на знімальну групу луцького телеканалу Аверс стався ще 8 травня. Журналісти приїхали знімати день народження начальника пункту прикордонного пропуску Ягодин Олександра Онікійчука в ресторанно-готельному комплексі на березі озера Світязь у Шацькому районі Волинської області.

За словами журналістки Маші Петручик, гості святкування розбили камеру, відібрали у водія посвідчення водія. У самої журналістки відібрали телефон і журналістське посвідчення, їй пошкодили палець.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com