У День Незалежності України буде посилено заходи держбезпеки на кордоні

20.08.2018, 17:35
3937

У День Незалежності України, Державна прикордонна служба України посилить заходи безпеки на державному кордоні. Про це повідомляє “УНІАН“.

Зазначається, що заходи безпеки та порядку здійснюватимуться на пунктах пропуску на державному рубежі, в контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення Операції Об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях та на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

“Прикордонники постійно проводитимуть моніторинг оперативної ситуації і враховуватимуть усі можливі виклики, насамперед терористичні загрози. Для цього усі напрямки кордону будуть посилені додатковими нарядами. Під час руху осіб та транспортних засобів проводитиметься детальна оглядова робота”, – зауважено у повідомленні.

До перевірок будуть залучені кінологи зі службовими собаками для того, аби виявити незаконне переміщення зброї та вибухових речовин. Також здійснюватиметься ретельна перевірка документів осіб і транспортних засобів, які будуть поблизу кордону.

“Для запобігання і недопущення провокацій прикордонники діятимуть у тісній взаємодії з Національною поліцією, Національною гвардією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Службою Безпеки України”, – зазначено в повідомленні.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com