У Дніпрі чоловік протаранив 10 автівок, втікаючи від поліції

23.11.2019, 22:47
53721

У Дніпрі підозрюваний у створенні конвертаційного центру під час втечі від правоохоронців пошкодив 10 автомобілів.

Читайте також: На Вінниччині поліцейський вдарив чоловіка через відмову бути понятим, потерпілий помер

Як повідомляє пресцентр СБУ, оперативники спецслужби встановили, що організатори конвертаційного центру надавали замовникам “послуги” із переведення коштів у готівку через здійснення фіктивних фінансово-господарських операцій. Конвертцентр також забезпечував штучну мінімізацію податкових платежів до бюджету. Серед “клієнтів” зловмисників було понад 20 комерційних структур реального сектору економіки та кілька державних та комунальних підприємств.

Правоохоронці, згідно з санкцією суду, розпочали проведення обшуків в офісному приміщенні, квартирах та автомобілях, що належать фігурантам справи. Один з організаторів конвертцентру під час обшуку в автомобілі намагався чинити опір та втекти від правоохоронців. Його було зупинено, проте він встиг пошкодити майже 10 приватних автівок.

Під час затримання чоловік намагався погрожувати “оперативникам” неіснуючими зв’язками у правоохоронних органах. У машині зловмисника співробітники СБУ виявили понад 2,1 млн грн, отриманих від протиправної діяльності. В офісних приміщеннях центру правоохоронці вилучили валюту у сумі понад 1 млн у гривневому еквіваленті, документацію та печатки, які підтверджують організацію оборудки.

У межах кримінального провадження слідчими Управління СБУ в Дніпропетровській області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, продовжується слідство за ст. 366. 358 та 212 Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com