У Дніпрі троє молодиків кинули “коктейль Молотова” у крамницю

23.01.2019, 10:33
8620

Сьогодні, 23 січня, троє хлопців у центрі Дніпра спалили магазин одягу, жбурнувши туди “Коктейль молотова”.

Читайте також: Андріївську церкву намагалися підпалити “коктейлем Молотова”

Прес-служба ДСНС області повідомляє, що о 00:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у торгівельно-діловому комплексі, розташованому на Катеринославському бульварі у Шевченківському районі міста Дніпро.

Будівля зайнялася на першому поверсі. Вогонь знищив 20 кв.м. торгової площі та весь товар. Пожежу локалізовано о 01:01 та ліквідовано о 01:12. Загиблих та постраждалих немає. Правоохоронні органи встановлюють офіційну причину займання.


Як повідомляє “Інформатор”, до відділку поліція зателефонувала місцева дівчина та повідомила про підпал. Очевидиця події говорить, що вона разом з подругою стояла на вулиці недалеко від магазину, коли раптом до них підбігли троє хлопців зі словами «дівчата, біжіть». Невідомі попрямували до бутіку «Symbol», розбили вікно молотком і кинули «коктейль Молотова». Після цього хлопці втекли, дівчата зателефонували в поліцію, які, прибувши на місце події, викликали пожежників.

Як стало відомо, палії втекли в напрямку вулиці Виконкомівської, один з них мав на собі чорну куртку. Поліція вже шукає злочинців.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com