У Дніпрі в гуртожитку тріснула стіна

6.10.2019, 11:11
45528

Стіна тріснула 5 жовтня. Студентів, які жили в гуртожитку, відселили. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради у неділю, 6 жовтня. Повідомляється, що перекрито рух на прилеглих вулицях.

Читайте також: В Уряді затвердили кандидата на голову Дніпропетровської ОДА: що про нього відомо?

″До висновку фахівців важко назвати причину ситуації, яка сталася. Вдалося уникнути найгіршого. Зараз відключені всі комунікації – газ і електропостачання. Вживають надзвичайних заходів, щоб уникнути обвалення будівлі. Вранці буде фінальне засідання комісії, будуть остаточні рекомендації″, – сказав мер Дніпра Борис Філатов.

″Загалом у цій частині міста є системна проблема з вимоїнами. Будівлю гуртожитку звели ще в 50-х роках. Вона має так званий стрічковий, а не капітальний фундамент. Під будинком також бомбосховище″, – йдеться в повідомленні міськради.

″Було встановлено обвалення ѓрунту приблизно два на три метри з пошкодженням частини будівлі гуртожитку. Був прийнятий ряд невідкладних рішень. Заборонено перебування в гуртожитку. Огороджена територія в радіусі 70 метрів″, – сказав начальник першої державної пожежно-рятувальної частини восьмого загону, капітан служби цивільного захисту Микола Білий.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com