У Дніпрі в маршрутки на ходу відлетіли два колеса (відео)

13.10.2019, 18:14
46865

У Дніпрі в районі Краснопілля маршрутне таксі №55 на ходу втратило два задніх колеса. У момент аварії в маршрутці перебували пасажири, повідомив напередодні Інформатор з посиланням на очевидців.

Читайте також: У Дніпрі помер боєць В’ячеслав Кубрак, якого поранили на Донбасі

“Всередині перебували, як мінімум, десять осіб, всі злякалися, але ніхто не постраждав – пощастило. Я вважаю, що виною таких подій – вік автобусів і небажання перевізників проводити якісну перевірку”, – розповів очевидець на ім’я Сергій.

У свою чергу глава профспілки перевізників Дніпра Михайло Тонконогий стверджує, що маршрутка “тільки вчора пройшла черговий ВТК” і ніяких порушень не було виявлено. Механіки також при огляді машини не виявили нічого підозрілого.

“Під час руху водій почув сторонній звук, різкий хлопок і машина сіла на задню частину рами. Тобто, задній міст просто виїхав з-під автобуса. Це сталося через те, що заклинило редуктор заднього моста. У автобусах і вантажівках на шасі ГАЗель таке трапляється, оскільки конструкція не передбачає місця для скидання зубців планетарної шестерні редуктора в разі їх облому. У таких випадках пасажири не страждають. Автобус спрямований на ремонт “, – розповів Тонконогий.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com