У Дніпрі в машині патрульних помер чоловік: ДБР розслідує обставини смерті

15.04.2020, 14:10
69636

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, розслідують обставини смерті чоловіка у автомобілі патрульної поліції.

Читайте також: На Львівщині у власному будинку живцем згоріли батько і син

Як інформує Zik, про це повідомляє пресслужба ДБР

За попередньою інформацією, 14 квітня 2020 року близько 17:00 у Дніпрі місцевий мешканець викликав поліцію і повідомив, що його брат почав бити батька.

Після прибуття правоохоронців за викликом ймовірний правопорушник почав тікати від поліцейських та був затриманий у дворі сусіднього будинку. Після цього поліцейські посадили затриманого на заднє сидіння службового автомобіля та одягли кайданки (за словами поліції, затриманий поводив себе агресивно).

Через 10 хвилин чоловік перестав подавати ознаки життя. Попри надання першої медичної допомоги від поліцейських та медиків, які приїхали на виклик, врятувати життя затриманого не вдалося.

Повідомляється, що досудове розслідування розпочато за ознаками перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читайте також: На Львівщині моторошна ДТП: автомобіль злетів з дороги, зніс паркан та влетів у житловий будинок (фото)

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Дніпропетровської області.

До суду скеровано обвинувальний акт відносно поліцейського полку поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції у місті Києві. Правоохоронець обвинувачується у хуліганстві, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com