У Дніпрі вбивця копів буде оскаржувати довічне ув’язнення

30.07.2019, 21:14
35197

Ексбоєць батальйону Торнадо Олександр Пугачов убив двох патрульних поліцейських у Дніпрі у вересні 2016 року і був засуджений до довічного ув’язнення. Тепер він вирішив оскаржити свій вирок. Про це повідомила пресслужба Дніпровського апеляційного суду.

Читайте також: Не захотів платити за проїзд: у Дніпрі пасажир трамвая побив каменем кондуктора

″Сьогодні в Дніпровському апеляційному суді розпочали розгляд кримінального провадження за апеляційною скаргою Пугачова і його захисника на вирок суду присяжних Кіровського районного суду м. Дніпра від 8 квітня″, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час судового засідання колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Дніпровського апеляційного суду розглянула заяву обвинуваченого про перенесення слухання справи. У справі оголошено перерву до 17 вересня.

Нагадаємо, що 25 вересня 2016 року поблизу автовокзалу в Дніпрі водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив двох поліцейських і втік з місця події. Працівник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці. Пізніше в лікарні померла поранена патрульна Ольга Макаренко.

Сам злочинець, отримавши поранення в живіт від патрульного, прийшов у лікарню імені Мечникова, де його в той же день і затримали. Ним виявився колишній боєць розформованого підрозділу Торнадо Олександр Пугачов.

Читайте також: У Дніпрі постраждала дівчина, яка намагалась по простирадлах залізти до хлопців на 4 поверх гуртожитка

Патрульні зупинили тоді Пугачова за порушення правил і попросили в нього документи для перевірки. Оскільки він уже два роки перебував у розшуку за вчинення тяжких злочинів, він відкрив вогонь.

Суд присяжних Кіровського районного суду 8 квітня 2019 року присудив вирок – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Крім того, суд також постановив стягнути з обвинуваченого на користь потерпілої сторони 3 мільйони гривень моральної шкоди.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com