У Дніпрі вигнали дівчинку з інвалідністю з останньої маршрутки

16.09.2019, 21:53
42293

Водій маршрутки Лівобережний-3 – Західний у Дніпрі вигнав із салону авто 13-річну дівчинку з інвалідністю. Про це з посиланням на маму дівчинки повідомляє сайт Днепр Вечерний у понеділок, 16 вересня.

Читайте також: У Дніпрі кілька чоловіків жорстоко побили 26-річну дівчину (відео)

Маршрутнику нібито не підійшла копія посвідчення про інвалідність дитинства. Це був останній рейс даного маршруту, але водій все одно висадив дитину на незнайомій вулиці в темний час.

″Сьогодні мою дочку 13-ти років водій викинув з маршрутки, бо його не влаштувала копія посвідчення про інвалідність дитинства! Все це сталося в маршрутці 58. Вимагав оригінал, пояснивши це тим, що ксерокопія – це просто папірець. До сьогодні копія завжди підходила, та й давати дитині оригінал посвідчення – недоцільно. Всі присутні в маршрутці намагалися заступитися за доньку, але водій проявив максимальну нелюдськість і висадив її на незнайомій їй вулиці в повній темряві! Дочка злякалася і вся в сльозах зателефонувала мені. Пізніше виявилося, що це був останній автобус, при цьому водій знав це! І викинув дівчинку одну пізно ввечері!″ – написала мати дівчинки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com