У Дніпропетровській області 17-річний школяр жорстоко вбив тракториста

7.05.2019, 18:13
23976

На Дніпропетровщині у місті Павлоград, під час конфлікту на вулиці, 17-річний школяр застрелив чоловіка, 1972 року народження. Інцидент трапився в неділю, 5 травня. Про це пишуть ″Вести″.

Читайте також: На Дніпропетровщині підстрелили громадського активіста

″Учень 10 класу загальноосвітньої школи №3, 2002 року народження, був затриманий поліцейськими на місці злочину. Попередньо встановлено, що на вулиці Тімірязєва, під час виниклої сварки на ґрунті давніх неприязних відносин між сім’ями, він пострілом із стартового пістолета ″Сталкер″ , переробленого для стрільби патронами калібру 9 мм, вбив жителя цього ж міста, що працює трактористом в одній з компаній. Куля потрапила чоловіку в шию, від отриманої рани він помер на місці″, – йдеться в повідомленні.

Під час проведення обшуку за місцем проживання школяра вилучено стартовий пістолет ″Сталкер″, 3 ножа, 4 леза, рукоятка від ножа, 4 гільзи, 8 патронів від пістолета ″Сталкер″, металеву коробку з гільзами, макет пістолета, макет автомата АК-47, мисливську рушницю (батька, зареєстрована), 6 патронів, 1 гільзу від мисливської рушниці.

Порушено кримінальне провадження за статтею ″Умисне вбивство″ КК України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com