У Домінікані за дивних обставин вмирають туристи із США

20.06.2019, 07:33
29813

У Домініканській Республіці за дивних обставин помирають туристи зі США. На початку червня з’явилося повідомлення, про смерть ще двох американців – 55-річного Джозефа Аллена  (Вудбрідж, штат Нью-Джерсі) та 53-річну Лейлу Кокс (Стейтен-Айленд, штат Нью-Йорк), які були знайдені мертвими у своїх готельних номерах у Домініканській Республіці, повідомляє usatoday.com.

Читайте також: У Непалі розбився гелікоптер з міністром туризму на борту

Так, 10 червня померла Лейла Кокс, а 13 червня Джозеф Аллен був знайдений мертвим у готельному номері в Terra Linda Resort в Сосуа, розташованому на північному узбережжі Карибського моря. Вночі він поскаржився друзям на погане самопочуття і пішов спати раніше, розповідає сестра загиблого.

Наразі ведеться слідство та проводиться експертиза.

У травні схожа ситуація трапилася ще з однією парою американців – Синтією Енн Дей і Натаніель Едвардом Холмсом. За даними місцевих слідчих, в легенях загиблих була знайдена рідина, крім того, у них була внутрішня кровотеча.

І це не поодинокий випадок. Ще один випадок стався з жінкою, яка пила напої з міні-бару в своєму готелі. Крім того, ще одна американка зі штату Делавер, яка зробила допис у Facebook, що в січні її побили і залишили вмирати чоловік в уніформі з логотипом її готелю Punta Cana, Majestic Elegance Resort, який напав на неї і побив.

Випадки смерті були зареєстровані в наступних місцях:

готель Luxury Bahia Principe Bouganville (Bahia Principe);
готель Bahía Príncipe hotel at the resort Playa Nueva Romana (Bahia Principe);
готель Terra Linda в місті Соусу);
готель Excellence Resorts в Пунта-Кана.
Варто відзначити, що Домініканська Республіка, яка розташована поруч з Гаїті, де підвищений рівень злочинності, місцева влада рекомендує дотримуватись правил безпеки та утриматись від подорожей до країни.

У результаті недавніх інцидентів міністерство туризму Домініканської Республіки висловило співчуття тим, хто постраждав у результаті недавніх інцидентів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com