У дитячому таборі під Херсоном померла 15-річна дівчинка, яка втратила свідомість під час виступу на сцені

31.08.2021, 09:00
99896

На Херсонщині померла 15-річна дівчинка під час виступу на сцені в дитячому таборі “Буревісник”. Табір розташований на Арабатській стрілці та належить компанії “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

У компанії пресслужба опублікувала повідомлення, в якому висловила слова співчуття рідним підлітка. Трагедія сталася 29 серпня, близько 21:00 під час вечірнього виступу.

Повідомляється, що дитина знепритомніла і до неї одразу підбігли медпрацівники табору, які надавали першу медичну допомогу. Одночасно була викликана бригада швидкої допомоги. Карета повинна була приїхати з міста і тому, щоб не втрачати час, дитину відвезли в лікарню на транспорті, що належить підприємству.

Лікарі лікарні в Генічеську, на жаль, вже нічим не могли допомогти. Вони констатували смерть дівчинки.За фактом смерті дитини в таборі проводиться спеціальне розслідування, йдеться в повідомленні компанії “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Попередньо експерти назвали причину смерті дитини, зазначивши, що зупинка серця була викликана кардіоміопатією.

Також є дані про те, що в медичній довідці дівчинки не були вказані ніякі діагнози. Згідно з формулюванням у довідці форми 079, дитина була здорова.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com