У ФК “Шахтар” організували тренування для особливих дітей (фото)

7.04.2019, 18:15
19859

7 квітня в Харкові пройшло відкриття групи для 40 дітей з вадами розвитку. Захід відбувся в рамках проекту ″Давай, грай!″ під егідою Shakhtar Social. Про це повідомляється на сайті ФК “Шахтар”.

Читайте також: “Шахтар” випустив відео до матчу з “Динамо” в стилі “Гри престолів”(відео)

Перед матчем з ″Динамо″ зустрітися з маленькими спортсменами приїхали тренери ″Шахтаря″ Педро Морейра і Антоні Феррейра. Вони провели спільне тренування з наставниками, разом пограли в футбол.

″Я давно вболіваю за ″Шахтар″. Часто ходжу на стадіон, спостерігаю за матчами улюбленої команди. Хочу, щоб ″Шахтар″ сьогодні переміг ″Динамо″, – каже учасник проекту Дмитро Данилов.

″Можливість брати участь в такому проекті – це здійснення мрії. Син завжди хотів грати в футбол, бути поруч з футболістами і тренерами. Сьогодні його мрія здійснилася!″ – ділиться враженнями мама Дмитра Наталія Данилова.

Зустріч завершилася роздачею автографів і загальним фото на пам’ять.

″Цей захід має величезне значення. Ми футбольний клуб, і нам важливо брати участь у соціальному житті. Ми повинні вдосконалюватися, бути ближче до кожного українця. Я дійсно відчуваю сьогодні, що діти щасливі!″ – вважає тренер з фізпідготовки ″Шахтаря″ Педру Морейра.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com