У Франції раптово помер український заробітчанин

25.10.2019, 17:32
48873

У Франції раптово помер український заробітчанин з Прикарпаття.

Читайте також: У Польщі знайшли мертвим заробітчанина з Волині (фото)

Чоловік протягом майже десяти років жив і працював за кордоном. З 15 жовтня, перестав виходити на зв’язок, а згодом з’ясувалося, що він помер. З висновку лікарів, причиною смерті стала зупинка серця, пише “Галицький Кореспондент”.

Історію прикарпатця розповів його друг Ігор Федорович, який займається збором коштів для транспортування тіла Михайла Петріва додому. Необхідна сума – чотири тисячі євро:

“В силу того, що ця біда сталась за кордоном, родині самостійно важко буде впоратись з цим горем і клопотами одночасно. З погодження його сестри Алли, я взявся організувати збір коштів. Батьки банківських карток не мають, тому збираю на свою, а виписку по картковому рахунку передам їм разом з коштами. Хто сумнівається в моїй порядності може особисто занести родичам”, – розповів Ігор Федорович.

Друг родини повідомляє, що племінник померлого вже вилетів до Парижу і займається непростою і витратною процедурою для транспортування тіла на Україну. Наразі він чекає ще одного документа від посольства, тому виїзд може затриматись і поки що не відомо на скільки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com