У Франції затримали письменника Фредеріка Бегбедера за звинуваченням у зґвалтуванні

13.12.2023, 13:03
151218

Прокурор міста По (департамент Атлантичні Піренеї) оголосив 12 грудня, що Фредерік Бегбедер був узятий під варту в поліцейській дільниці у зв’язку з попереднім розслідуванням за фактом зґвалтування.

Читайте також: Ще одна країна виступила проти початку переговорів з Україною щодо вступу до ЄС

Як повідомляє France Bleu.

“Близько 9 ранку його викликали до поліцейського відділку на допит в рамках попереднього розслідування”, – повідомили джерела в поліції.

За даними видання, минулого літа на письменника подала скаргу молода жінка. Вона стверджує, що мала з ним перший сексуальний контакт за згодою, після якого трапився другий контакт, але вже без згоди тієї самої ночі. Події відбувалися в готельному номері.

За інформацією джерел, близьких до справи, заявниця та підозрюваний мали стосунки протягом кількох місяців, які розпочалися, коли дівчина була ще неповнолітньою.

Фредерік Бегбедер – французький письменник та публіцист, а також сценарист, актор і режисер. Він автор десятка романів, виданих різними мовами світу, зокрема і українською. Серед них бестселерами стали “99 франків” та “Кохання живе три роки”.

Як повідомляє “Укрінформ”, французький письменник Фредерік Бегбедер допомагав збирати кошти для захисників Миколаєва. Для цього один з українських фондів залучив його до участі в благодійному заході в Парижі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com