У Генштабі пояснили як перевірятимуть оновлені дані в електронних кабінетах громадян

5.05.2024, 18:12
158382

Представник Генерального штабу ЗСУ, полковник Юрій Глущенко розкрив, як представники ТЦК перевірятимуть оновлення даних українських чоловіків через електронний кабінет.

Читайте також: Для військовозобов’язаних запровадять новий документ єдиного зразка: у Генштабі розповіли деталі

“Оновлені дані через електронний кабінет потрапляють у єдиний державний реєстр. У разі зупинки такого громадянина на вулиці чи в іншому місці для перевірки його військово-облікових документів працівниками ТЦК, працівники мають змогу підключитися [до реєстру] або в телефонному режимі з’ясувати з оператором ЄДРВ щодо оновлення даних громадянина. Оператор з’ясує і розповість усю інформацію про громадянина. Якщо він оновив дані, до нього не буде жодних питань”, — розповів він в ефірі Radio NV.

За його словами, у військових квиток наклеюють штрих-код, роздрукований із єдиного державного реєстру. Відсканувавши його можна отримати всю електронну інформацію щодо військовозобов’язаного.

Глущенко нагадав, що електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного і резервіста запрацює 18 травня. Це має розвантажити ТЦК і зробити зручніший спосіб оновлення даних для громадян.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com