У ГПУ Денісову допитували більше 6 годин: деталі

7.08.2019, 20:12
36396

Генеральна прокуратура України допитала як свідка уповноважену Верховної Ради з прав людини Людмилу Денісову. Про це заявив журналістам адвокат Денісової Андрій Тарасов по завершенню допиту, повідомляє ″УНІАН″.

Читайте також: ГПУ викликає Денісову на допит

Сама Денісова свій допит не коментувала, заявивши, що підписала зобов’язання не розголошувати жодних фактів, які стосуються слідства.

Своєю чергою, її адвокат Тарасов зазначив, що Денісову допитували як свідка і що вона дала покази, як свідок. Якими саме були ті свідчення, Тарасов не уточнив, пославшись на підписку про нерозголошення даних досудового слідства.

За словами адвоката, Денісова була допитана як свідок, ″у кримінальному провадженні, зареєстрованому ще у 2014 році, яке веде Управління спецрозслідувань у справах Майдану″.

Допит тривав 6,5 годин. Тарасов також додав, що підозру Денісовій не вручали і вона продовжує залишатися у статусі свідка. Він уточнив, що не може коментувати те, чи запитували на допиті Денісову про прослуховування суддів Окружного адміністративного суду Києва. Але зазначив, що хоча справа, в якій викликали Денісову, це справа щодо Майдану, але ″в рамках цієї справи був проведений відповідний обшук та розповсюджений потім звукозапис″.

Адвокат Денісової додав, що не знає, чи викликатимуть її повторно на допит. Зазначив, що сьогодні ніяких повісток на такий допит Денісовій не вручали.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com