У Грузії посилили карантин через пандемію COVID-19

15.10.2020, 17:09
86676

У грузинському Тбілісі та регіоні Імеретія з центром в Кутаїсі з 16 жовтня запроваджують нові обмеження на роботу ресторанів і розважальних закладів. Таке рішення було прийняте у зв’язку зі збільшенням кількості нових випадків коронавірусу.

Читайте також: Португалія вводить режим надзвичайного стану через коронавірус

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Грузия Online”.

Таким чином, у Тбілісі та в регіоні Імеретія після 22:00 буде заборонена робота ресторанів і кафе, а також всіх розважальних об’єктів.

Прем’єр-міністр Грузії Георгій Гахарія заявив, що добовий показник нових випадків коронавірусу найближчими днями перевищить тисячу і продовжить зростання. Він вважає, що нові обмеження стримають швидкість поширення вірусу. Також Гахарія закликав приватні та громадські організації працювати в дистанційному режимі.

Водночас Прем’єр вказав на стабілізацію ситуації в Аджарії і оголосив, що з 19 жовтня в регіоні буде відновлена ​​робота громадського і міжміського транспорту.

Зазначається, за добу в Грузії зафіксовано 919 нових випадків інфікування коронавірусом. Це максимальний показник за весь час пандемії. Загалом COVID-19 в країні підтвердили у 14 440 людей, з них 113 осіб померли.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com