У Харківській області горить завод з переробки газу (фото)

3.06.2019, 15:48
27596

У селищі Андріївка на території Шебелинського газопереробного заводу АТ Укргазвидобування сталася пожежа, через проливання присадок дизпалива на площі 50 кв.м. Про це повідомляє управління ДСНС у Харківській області в понеділок.

Читайте також: У Харківській області застрелився 15-річний син заступника мера Змієва

Інцидент трапився внаслідок порушення нормальних параметрів роботи в установці технологічного змішування паливних присадок.

Коли проводилося охолодження установки, сталося загоряння в ємності Е-26 з подальшим горінням розлитих присадок. Керівник гасіння пожежі викликав додаткові сили і засоби.

Ліквідовували  надзвичайну ситуацію 6 одиниць основної пожежної техніки, автомобіль порошкового гасіння та 22 чоловіки особового складу. Їм допомагали п’ять волонтерів місцевої пожежної охорони.

Пожежа була локалізована менш ніж за годину, а повністю ліквідовано – через півтори години з моменту надходження виклику. Ніхто не постраждав. Правоохоронці проводять перевірку за фактом пожежі.

В ″Укргазвидобуванні″ заявили, що Шебелинський газопереробний завод працює у штатному режимі. Пожежа не вплинула на відвантаження готової продукції. Спеціальна комісія оцінює розмір збитку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com